Fructe coapte ,cu inghetata

de Julie in Dulciuri, 14 Iul 2010 | 4147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fructe:    mere, nectarine sau caise
  • alune maruntite
  • miere de albine
  • unt
  • scortisoara
  • praf de cardamom
  • zeama de lamaie
  • inghetata
  • frisca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe coapte ,cu inghetata:

Folosim cate fructe dorim si de care avem preferinta.
Eu am folosit nectarina si mar.

Marul se taie pe jumatate si se goleste de seminte.Nectarina se desface si se indeparteaza samburele.

Se aseaza intr-un vas de yena si se stropesc cu zeama de lamaie.
Se pune apoi in fiecare cate o lingurita cu miere,alune maruntite, o bucata mica de unt si se presara cu praf de scortisoara si cardamom.

Se da vasul la cuptor pentru 30 minute.

Fructele coapte se servesc imediat cu inghetata si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe coapte ,cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Julie 1

16.07.2010, 08:19

Rocsi,Mena ,pofta buna! Vanilla, daca ai pregatit,sper ca ti-a placut!

nadina73 1

17.07.2010, 17:17

super ideie 5 furcu

Julie 1

18.07.2010, 19:47

Nadina,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat